Focus Daillies -2.5 voor f 20,- de 30

  • Nieuwedaglensdrager

    Ik draag al jaren acuvue weeklenzen en wilde voor het gemak graag daglenzen dus heb ik op de gok Focus Daillies gekocht voor een half jaar (want wij bent zunig hé). Helaas mijn ogen zijn er te droog voor en koop ik nu toch weer Acuvue. Dus heb ik 11 doosjes focus daillies a 30 stuks - 2,5 over die ik graag kwijt wil voor f 20,- het doosje. Liefst A'dam en regio (kom ik ze op de racefiets wel ff brengen) Reacties: harmdebark@hotmail.com

  • roe

    Wanneer je lenzen hebt gekocht bij een gerennomeerde opticien/contactlensspecialist, zal het geen probleem moeten zijn om dze lenzen op te ruilen naar een ander soort. Het kan natuurlijk ook zijn dat je de lenzen via het internet of in bij een winkel hebt gekocht die niets van lenzen af weet.

    Dan is het helaas!

    Koop contactlenzen altijd bij een goede contactlensspecialist. Hij kan je adviseren welek lenzen het beste voor je zijn. Van ogen heb je maar 1 paar. Wees daar zuinig op je moet er je hele leven mee doen!

  • Nieuwedaglensdrager

    Bedankt voor je reactie, edoch, de contacktlensspecialist had me de daglenzen geadviseerd i.v.m. werkzaamheden. Zijn prijs is echter erg hoog en voor mij dus eigenlijks te duur. Dus nam ik de gok op internet, ik had een maand kunnen nemen, maar met zijn advies in mijn achterhoofd nam ik direkt een half jaar, want veel goedkoper. Jammergenooeg bevallen ze mij niet. Met andere woorden, ik vind wel dat ik zorgvuldig handel.

    roe schreef:

    >

    > Wanneer je lenzen hebt gekocht bij een gerennomeerde

    > opticien/contactlensspecialist, zal het geen probleem moeten

    > zijn om dze lenzen op te ruilen naar een ander soort. Het kan

    > natuurlijk ook zijn dat je de lenzen via het internet of in

    > bij een winkel hebt gekocht die niets van lenzen af weet.

    > Dan is het helaas!

    > Koop contactlenzen altijd bij een goede

    > contactlensspecialist. Hij kan je adviseren welek lenzen het

    > beste voor je zijn. Van ogen heb je maar 1 paar. Wees daar

    > zuinig op je moet er je hele leven mee doen!